Schommelmand
Een schommelmand kopen bij Trendyhome is altijd een goed idee! Een schommelmand is eigenlijk een schommel met netten aan de zijkant. Voor een jong kind is dit veel veiliger, omdat hij of zij er niet af van kan vallen. Naast schommelmanden kun je bij ons ook kiezen uit verschillende andere schommels. Je krijgt op al onze producten bovendien standaard twee jaar garantie en 30 dagen bedenktijd. Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug.

Toont alle 5 resultaten

Een schommelmand kopen in een kleur naar keuze

Als je een schommelmand wilt kopen in onze zitzakkenwebshop, heb je in ons assortiment aan schommelmanden keuze uit meerdere kleuren. Je kunt de schommel eenvoudig binnen een paar minuten installeren en hij is gemakkelijk op te bergen. Je kunt bij ons ook terecht voor nestschommels zonder rand eromheen. Deze zijn bedoeld voor oudere kinderen en volwassenen, waarbij het valrisico niet zo hoog is. Durf je het nog niet aan om een schommel aan te kopen voor je kind? Dan kun je ook een zitzak voor kinderen bij ons bestellen.

Koop een schommel in onze webshop

Wanneer je besluit een schommelmand te kopen in de webshop van Trendyhome, weet je zeker dat je een schommel van goede kwaliteit koopt. Bestel bij ons, naast een schommel, ook een zitzak voor het gamen, zodat je ontspannen kunt gamen in een aangenaam zittende zitzak. Bestel jouw schommel eenvoudig online en betaal geen verzendkosten! Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden ze graag.