Wanneer jij buiten op je balkon of in je tuin nog een zitzak mist, zit je goed bij de webshop van Trendyhome. Wij hebben een groot assortiment aan zitzakken voor jong en oud. Ook voor schommels en poefen kun je bij ons terecht. Je hebt bovendien 30 dagen bedenktijd én twee jaar garantie op al onze producten.

69,95
  • Wissen
54,95
  • Wissen
59,95
  • Wissen
59,95
  • Wissen

Voor buiten én binnen vind je bij ons een toffe zitzak

Onze zitzakken komen in verschillende formaten en modellen. Zo kies je voor een zitzak voor buiten met of zonder rugleuning. Ook hebben wij in onze collectie zitzakken die je op meerdere manieren gebruikt. Naast dat je erop kunt zitten, maak je hem eenvoudig langer zodat je de zitzak ook als ligbed kunt gebruiken. Bovendien is een zitzak van onze webshop geschikt voor buiten omdat hij waterafstotend is.

Bestel nu snel jouw nieuwe zitzak bij ons

Voor een XXL zitzak slaag je gegarandeerd als je jouw zitzak voor buiten koopt bij Trendyhome. Wij staan voor je klaar om je te adviseren over de zitzak die precies bij jou past. Heb je een zitzak gekozen? Bestel dan snel, want als je vóór 12.00 uur ’s middags bestelt, is jouw bestelling de dag erna al in huis. Bovendien is onze bezorging gratis. Voor vragen e-mail je ons op info@trendyhome.nl of vul ons contactformulier in.

zitzak

Contactformulier