Een zitzak van ons merk Sugarpufy is geschikt voor iedereen. In deze zitzakken van Trendyhome met én zonder rugleuning kun je volledig tot rust komen. Lees een boek in de zitzak of gebruik hem om in te gamen, het kan allemaal. Kies een zitzak in je favoriete kleur, zoals roze, geel of groen, en je hebt jarenlang plezier van een zitzak die aangenaam zit. Je hebt bovendien 30 dagen bedenktijd wanneer je bij ons een zitzak koopt én heb je twee jaar garantie op de producten van ons merk Sugarpufy.

69,95
  • Wissen
54,95
  • Wissen
59,95
  • Wissen
59,95
  • Wissen

Op een zitzak van Sugarpufy kun je heerlijk ontspannen

Onze zitzakken van Sugarpufy zijn beschikbaar in verschillende modellen. Ga je voor een model met een opstaande rugleuning, waardoor het net lijkt of je in een echte stoel zit? Of heb je liever  een model dat net lijkt op een groot kussen, die je zelf kunt modelleren naar de vorm waarin jij het lekkerst zit? Je hebt volop keuze bij dé webshop voor zitzakken voor kinderen én volwassenen. Is je zitzak zijn vorm verloren? Vul hem dan bij met onze vulling.

Bestel vandaag vóór 12.00 uur en je zitzak is de eerstvolgende werkdag in huis

Als je bij ons een zitzak van Sugarpufy bestelt, betaal je geen verzendkosten. Dit maakt onze zitzakken extra betaalbaar. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van een zitzak als meubelstuk in jouw interieur, we zijn daarom iedere werkdag bereikbaar voor vragen. Stuur ons een e-mail op info@trendyhome.nl, vul het contactformulier in als je vragen hebt of bestel jouw nieuwe zitzak direct online!

zitzak

Contactformulier