Linnen poef
Een linnen poef past in ieder interieur vinden wij bij Trendyhome. Daarom vind je bij ons een ruim assortiment aan poefen in verschillende kleuren en maten. Onze poefen zijn van hoge kwaliteit en bieden veel comfort. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat onze poefen voor iedereen betaalbaar zijn. Je betaalt bij ons daarom ook geen bezorgkosten.

Toont alle 3 resultaten

Een linnen poef bestellen voor gezelligheid en comfort

Een linnen poef van Xoft Living koop je bij onze webshop in verschillende formaten en diverse kleuren. Kies een poef in de kleur beige of antraciet, of ga voor een fellere kleur zoals paars, geel of rood. Ook zijn onze poefen in verschillende hoogtes verkrijgbaar. De laagste poef is 12 centimeter hoog en de hoogste is 35 centimeter. Ook heb je de keuze voor een ronde poef of een rechthoekige variant.

Koop een linnen poef voor in huis

Een poef in je huis is altijd een goed idee. Gebruik hem als extra zitplek of als voetenbankje. Bestel jouw nieuwe poef eenvoudig online in onze zitzakkenwebshop. Bij ons krijg je namelijk twee jaar garantie op jouw bestelde producten en daarnaast heb je 30 dagen bedenktijd. Ben je toch niet tevreden over je poef? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.