Trendyhome biedt met hun eigen merk Xoft Living een betaalbare zitzak die past in ieder interieur. Deze zitzakken zitten erg aangenaam en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. De stoffen die wij voor onze zitzakken gebruiken is van hoge kwaliteit en door ze te combineren zorgen we voor een duurzaam en sterk product. Ook onze vullingen ontwikkelen we zelf.

129,00
  • Wissen
44,95
  • Wissen
94,95
  • Wissen

Xoft Living heeft een zitzak voor iedereen

De mogelijkheden voor het kopen van een zitzak van Xoft Living zijn eindeloos. Je koopt bij ons een zitzak van dit merk in verschillende formaten. Zo kunnen niet alleen jij maar ook je kinderen volledig ontspannen in een zitzak van Xoft Living. Bovendien kies je zelf de kleur en het model van je zitzak, zodat het helemaal past bij jouw stijl. Een zitzak als meubelstuk wordt zo een echte aanwinst voor de inrichting jouw huis. Kies bijvoorbeeld voor een zitzak die je zelf kunt modelleren van een stoel naar een ligbed. Ook verkopen wij linnen poefen van dit merk in verschillende maten.

Koop bij ons jouw nieuwe zitzak of schommel

Naast een zitzak van het merk Xoft Living, verkopen wij ook verschillende schommels voor kinderen of volwassenen. Al onze producten hebben twee jaar garantie en je hebt 30 dagen bedenktijd, zodat je zeker weet dat je tevreden bent met je bestelling. Bovendien bezorgen wij je bestelling gratis, waardoor onze producten extra betaalbaar blijven. Bestel jouw nieuwe zitzak nu online of stuur ons een e-mail via info@trendyhome.nl. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van ons contactformulier.

Xoft Pear Kids Groen

Contactformulier