Een mooie ronde zitzak in je huis geeft zowel plezier als een ontspannen uitstraling aan je huis vinden wij bij Trendyhome. We vinden het daarom belangrijk dat jij uit een groot assortiment de zitzak kiest die precies past bij jouw interieur. Of je de zitzak nu in de woonkamer, de slaapkamer van jezelf of van je kinderen plaatst, dat maakt niet uit. Een ronde zitzak van Xoft Living of Sugarpufy is voor iedere kamer een aanwinst!

Een ronde zitzak voor binnen of buiten

De ronde zitzak die je in onze zitzakkenwebshop koopt, is niet alleen voor binnen. Onze zitzakken zijn namelijk ook uitermate geschikt voor buiten, omdat ze waterdicht zijn. Bovendien heb je bij onze webshop de keuze tussen comfortabele zitzakken in diverse kleuren en modellen. We verkopen zitzakken in rustige kleuren zoals antraciet of beige, maar ook in felle kleuren zoals lichtblauw, rood en geel. Bovendien kies je tussen een zitzak zonder of met rugleuning.

Bestel jouw zitzak of poef gemakkelijk online

Naast dat je bij ons terecht kunt voor een ronde zitzak voor jong en oud, verkopen wij ook meerdere linnen poefen. Deze poefen zijn er in meerdere kleuren en hoogtes. Als je bovendien vandaag voor 12.00 uur bij ons bestelt, wordt je bestelling de eerstvolgende werkdag gratis bezorgd! Daarnaast heb je standaard twee jaar garantie op je ronde zitzak. Neem contact met ons op voor meer informatie of bij vragen.

oranje-6-1.jpg

Contactformulier